Ziedereen is opgestart door Manon van Schilt. Zij is opgegroeid in een gezin met een broer die het syndroom van dravet heeft. Dit gaat gepaard met een ernstige ontwikkelingsstoornis, autisme en zware epilepsie. Hierdoor weet zij als geen ander hoe het er aan toe kan gaan in een thuissituatie, welke aanpassingen er nodig zijn en wat er soms allemaal van je wordt gevraagd. Mede hierdoor is zij Ziedereen opgestart.
Hieronder vertelt ze waarom:

‘’Als kind had ik helemaal niet door dat mijn broertje anders was. Menno was gewoon mijn broertje en dat is hij nog steeds, maar natuurlijk zag en wist ik wel dat het er bij ons anders aan toe ging dan bij veel andere gezinnen. Ik zag hoeveel moeite mijn ouders deden om te zorgen dat onze thuissituatie zo normaal mogelijk was en vooral hoeveel energie het hen kostten om te zorgen dat Menno de zorg kreeg die hij verdiende en die hij nodig had. Dit was niet altijd makkelijk. Soms reisden ze het hele land af op zoek naar die zorg en als ze die dan hadden gevonden, moest het vertrouwen er nog zijn om de zorg voor Menno soms even aan anderen over te dragen. Ik ben van mening dat iedereen de juiste aandacht en zorg verdient en met dit motto werk ik inmiddels al 12 jaar in de zorg. Ik heb meerdere projecten opgestart om te zorgen dat iedereen met een beperking zich kan en mag mengen in de maatschappij en dat ze krijgen wat ze zo hard verdienen. Denk hierbij onder andere aan sport en spel. Toch zie ik nog steeds dat niet iedereen ècht gezien wordt en mede hierdoor heb ik Ziedereen opgestart. Ziedereen betekent niets meer of minder dan dat iedereen gezien mag en moet worden: ”ZIE – IEDEREEN!”

En daarmee bedoel ik die buurvrouw die zo eenzaam is, die jongen in zijn rolstoel, dat meisje met een verstandelijke beperking, die lieve opa in een verzorgingstehuis en die hardwerkende moeder. Allemaal verdienen ze het om de zorg te krijgen die ze nodig hebben, maar naast zorg is het ook ontzettend belangrijk dat ze goed in hun vel zitten en ontspannen door het leven kunnen gaan.

Ziedereen biedt massages op locatie aan, waardoor mensen die niet mobiel zijn ook kunnen genieten van een ontspannende massages of behandeld kunnen worden aan hun klachten in een veilige omgeving. Massages voor deze doelgroep zijn nog niet zo bekend, maar juist enorm belangrijk. Bij Ziedereen hebben we aandacht en nemen we de tijd, dit betekent dat we niet na 20 minuten klaar zijn. Wij zijn pas klaar wanneer wij en de klant tevreden zijn en de klant ook daadwerkelijk een stukje verder is geholpen. Onze behandelingen worden vaak vergoed door de zorgverzekering. Voor meer info klik hier.

Naast massage op locatie heeft Ziedereen ook een prachtige praktijk in Wellerlooi, gelegen tussen het natuurreservaat ”de maasduinen”. Hier kunnen klanten terecht voor verschillende soorten massages, triggerpointtherapie, cupping en/of dryneedling. Naast deze diensten kun je hier ook terecht voor  massageproducten, magnesium of kadobonnen om iemand een ontspanningsmomentje te geven.

Zie ik je binnenkort voor een kennismaking?

Lieve groet,
Manon van Schilt